Ben jij de man die ik zoek

Hoi, ik ben Stefan

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Brakel
  • leeftijd: 28

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Hee daar, wie er dan ook mijn profiel bekijkt. Leuk dat je daarvoor de moeite neemt, maar neem je ook de moeite mij iets te sturen? Zou ik zeker leuk vinden en je krijgt sowieso wat van me terug! Nou, wie ben ik? Ik ben Stefan, werk als lasser en mijn grootste hobby is mijn auto. Ben versa, maar nog niet heel erg ervaren en hoop dat ik daar door middel van deze site verandering in kan brengen. Ben niet op zoek naar mannen die mijn vader of zelfs opa hadden kunnen zijn, en ook niet naar mannen die enkel aan hunzelf denken.

Plaats een reactie