Bij jouw thuis op visite

Hoi, ik ben Sylvano

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Tilburg
  • leeftijd: 27

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Mijn naam is Sylvano ben 25 jaar en studeer Human Resource Management in Tilburg. In mijn vrije tijd heb ik een bijbaan in een bouwmarkt en ben ik graag bij vrienden. Ook heb ik een eigen auto en hiermee trek ik er graag op uit om dingen te bezoeken. Ik ben een zorgzaam, betrouwbaar en eerlijk iemand die graag spontaan leuke dingen onderneemt. Ook hou ik erg van sarcastische humor en humor vind ik dan ook erg belangrijk. Ik zoek een oudere man die zichzelf daarin herkent, en weet te waarderen.

Plaats een reactie