Bottom zoekt top in Berchem

Hoi, ik ben ChristoffGay

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Berchem
  • leeftijd: 27

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Hee guys! De naam is Christoff, een jonge gozer die graag geniet van en met een heerlijke man. Ben niet perse op zoek naar iets vast, maar ook niet direct een one night stand. Ben graag samen met vrienden, stappen, poolen, darten of gewoon chillen met goede muziek. Ben net terug van een halfjaar in Braziliƫ bij familie en als ik heel eerlijk ben zou ik zo weer terug gaan. Goed weer, lekker eten, mooie mensen.. Maar dat laatste is hier ook zeker wel te vinden, en misschien zelfs wel hier op de site! Ik geef het een kans, ik hoop, jij ook?

Plaats een reactie