Dikke pik zoekt geile kont van mijn leeftijd

Hoi, ik ben Tomtommie

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Heiloo
  • leeftijd: 26

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Ik ben een gaygozer van 24 jaar met een lekkere dikke paal van 21cm. Ook heb ik een gespierd kontje met een strak neukgat. Ik zoek een lekkere geile bi of gayknul tot max. 35 jaar die net als ik versatile is. Liefst ook met een grote dikke lul, zodat we elkaar lekker kunnen pijpen en onze kontjes goed kunnen vullen. In eerste instantie is anaal safe, maar bij vaker contact is zonder condoom mogelijk. Dan kun je me gewoon lekker vol spuiten met je geile zaad. Ben jij geïnteresseerd?

Plaats een reactie