Gaan wij lekker daten

Hoi, ik ben Afca020

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Amsterdam
  • leeftijd: 26

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Kijk, hoe zit dat nou eigenlijk op dit soort sites? Waar een foto al dan niet aantrekt en een profiel omschrijving daar al dan niet een schepje bovenop doet. Ik weet van mezelf dat ik niet perfect ben, net zo goed als dat jij dat van jezelf weet als je eerlijk bent. Het gaat er ook niet om of je perfect bent en in hoeverre dan wel niet. Waar het omgaat is dat je elkaar neemt zoals je bent, dat het respecteren en waarderen is i.p.v. irriteren. Leuk als we elkaar aardig vinden, maar goede morgen en slaap lekker typen, leidt echt niet tot een band. Anders had ik al een relatie met alle mannelijke collega’s,en buren gehad. Elkaar leren kennen gaat wat dieper en om dieper te gaan moet je er wat tijd insteken. En natuurlijk hoort geil zijn daar absoluut bij! Dus………… voor die leuke man die wellicht bij mij past en die hier niet alleen zit leuk te zijn….. mijn mailbox staat open

Plaats een reactie