Gaan wij mijn gay kant ontdekken

Hoi, ik ben Klinkertjesman

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Nijmegen
  • leeftijd: 38

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Ik ben Theo en ik ben nog niet zolang gay geworden. Zoek een leuke man / jongen om eens wat meer te ervaren wat het gay zijn nou daadwerkelijk inhoudt. Misschien bij jij de man of jongen die mij die steun in de rug kan bieden om mij helemaal op te laten bloeien als gay. Ben benieuwd hoe het is om een echte pik te gaan pijpen. Misschien kun je mij ook wel eens een beetje anaal nemen. Of gaan we eerst rustig aan beginnen met elkaar? Hopelijk kan ik snel op je rekenen?

Plaats een reactie