Gaan wij nieuwe herineringen maken

Hoi, ik ben pikjehaar

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Alkmaar
  • leeftijd: 35

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Hoi Ik ben Eddy en kom uit Alkmaar. Ben net een beetje uit de kast en zoek nu een manier om het gay zijn verder te ontdekken. Ben redelijk geschapen en weet daarom ook zeker dat ik wel wat te bieden heb. Eerst maar eens kijken of jij durft een geile date af te spreken. Wie A zegt moet ook B zeggen dus laat ik aan jou de volgende stap over. Hou van rimmen en hoop dat jij het ziet zitten om met mij een lekkere hete avond te hebben. Ben jij de man waar ik wel een toekomst mee kan gaan opbouwen?

Plaats een reactie