Gaan wij samen naakt genieten

Hoi, ik ben Buitenlover33

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Amsterdam
  • leeftijd: 45

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Zoals je al aan mijn naam kan lezen ben ik een echt buiten mens, ik houd van de natuur en gewoon het buiten zijn! Het liefste dan ook nog naakt natuurlijk. Je hebt natuurlijk wel van die nudisten stranden en campings enzo maar dat hoeft voor mij nou ook weer niet. Gewoon samen naakt vind ik gezellig genoeg! Ik wil wel weer eens een lieve man in mijn leven, samen op vakantie in mijn caravan, naakt wel te verstaan, samen leuke dingen doen en vooral genieten van elkaar!

Plaats een reactie