Geef jij me wat ik zoek

Hoi, ik ben Davidofff

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Enschede
  • leeftijd: 33

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Zoek jij een leuke jongen waar je veel plezier mee kunt beleven, dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik bied geil genot en ontwikkeld gezelschap! Wat ik bied: *oprecht plezier en geil gezelschap *100% Nederlands met Limburgs accent; *gezellig en ontwikkeld gezelschap; *zeer verzorgd en hygiƫnische; *lekker slank lichaam, mooi licht gespierd; *zonnebank gebruind lichaam, niet overdreven maar gewoon mooi; *lekker strak kontje met een geil sterretje, heerlijk om te likken en te vingeren; *mooi gezichtje; *heerlijk pijp lippen; extra mogelijkheden: *lingerie *speeltjes (zal altijd eigen gebruiken en deel deze ook niet) Ik beid ook een leuke persoonlijkheid en aangenaam gezelschap dus ben zeker ook geschikt om je gezelschap te houden tijdens bepaalde activiteiten.

Plaats een reactie