Geef jij mij een goldenshower

Hoi, ik ben plasbuddy

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Haaksbergen
  • leeftijd: 30

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

In het dagelijks leven ben ik taxichauffeur. Heb vaak mooie mannen als klant. Soms zitten er ritten tussen die best lang zijn. Zo had ik laatst een klant die het had over een golden shower. Nadat ik had opgezocht wat dat was, leek het mij geweldig om dit ook eens zelf te mogen gaan ervaren. Daarom zoek ik nu via hier iemand die mij deze ervaring rijker wil en kan maken. Kan ik snel je plas eens op mijn lichaam gaan voelen?

1 gedachte over “Geef jij mij een goldenshower”

Plaats een reactie