Geile donkere man met grote pik

Hoi, ik ben Lekkerzwart42

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Eindhoven
  • leeftijd: 44

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Ik ben een donkere man, maar daar gaat het niet minder om, ik ben op zoek naar een andere man, huidskleur is voor mij niet belangrijk, zolang we maar respect hebben voor elkaar. Ik ben niet echt klein geschapen, dus je hebt echt wel iets waar je dan van kan genieten, en die je lekker kan proeven en voelen. Rimmen vind ik ook lekker, want dat gaat je mag toch ook wel verwent worden met de tong. Ik zit vol liefde en passie, en denk jij dat je wel een lekkere grote harde paal wil voelen en proeven dan wacht ik op jou.

Plaats een reactie