Geile man voor leuke tijd gezocht

Hoi, ik ben Giorgio

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Amsterdam
  • leeftijd: 25

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Voluit heet in Giorgio Gregory, maar de mensen om mij heen noemen mij gewoon Giorgio of Gio. Ik ben een goed uitziende jongen van 24, woon in Amsterdam en heb al wel wat ervaring. Ik heb één ex, waar ik veel mee heb geëxperimenteerd, onder andere een trio en we hebben wel eens foto’s gemaakt. Het was leuk, geil ook vooral, maar niet serieus. Natuurlijk hoef ik niet nu meteen een bloedserieuze relatie te hebben, maar het mag wel wat meer inhoud hebben als wat ik heb gehad. Ik heb natuurlijk verder ook geen vergelijkingsmateriaal, en wil graag een leuke tijd hebben met een leuke, volwassen man!

Plaats een reactie