Klaar voor een nieuwe man

Hoi, ik ben Mark

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Sneek
  • leeftijd: 39

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Ik ben Mark, een 36 jarige man uit Sneek. Ik ben vader van twee kinderen, die bij hun moeder wonen. Ik ben drie jaar geleden weg gegaan, nadat voor mij erg duidelijk was dat ik geen vrouw in mijn leven zocht, maar een man. Ik heb toen een tijdje een relatie gehad, maar dat bleek niet echt iets voor mij te zijn. Hij claimde ontzettend veel, en dat moet je bij mij niet doen. Ook werd hij jaloers als ik mijn kinderen thuis had en dat is gewoon dom, want mijn kinderen staan bij mij op één, altijd!

Plaats een reactie