Laten we gewoon afspreken

Hoi, ik ben Siem

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Rotterdam
  • leeftijd: 35

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Als ik heel eerlijk ben, is internet-daten eigenlijk een beetje een zwaktebod van mijn kant. Het houdt in dat je een reclameboodschap moet schrijven voor jezelf en eigenlijk wil ik dat totaal niet. Daarbij plak je dan vervolgens een paar foto’s die jou hopelijk van je beste kant laten zien en die waarschijnlijk de “make or break factor” zijn bij het al dan beantwoorden van jouw mailtjes. Ikzelf vind het veel leuker om iemand te leren kennen zonder van tevoren precies te weten of we allebei van The Big Bang Theory houden. Al met al denk ik dat het beter is om dit vooral als een kans te zien om nieuwe, leuke homo mannen te leren en wat daar dan van komt, dat zien we later wel…

Plaats een reactie