Leer jij mij gaysex hebben

Hoi, ik ben ManlymanDave

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Rozendaal
  • leeftijd: 39

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Ik had een leuk huwelijk waar twee geweldige kinderen uit voortgekomen zijn, maar ik had altijd het gevoel dat er iets miste, ik was niet compleet. Twee jaar geleden begon het gevoel te komen, ik kreeg gevoelens voor een collega, een mannelijke collega. Sindsdien weet ik eigenlijk zeker dat ik op mannen val, het verklaart ook mijn ‘leuke’ huwelijk. Hij was leuk, maar niet speciaal. Nu is het tijd voor mij. Ik ben al een tijdje gescheiden en heb wel wat dates gehad, maar van het ‘echte’ werk is het nog niet gekomen. Zal ik hier iemand vinden die mij daarin helpt?

Plaats een reactie