Leer jij mij nieuwe kunstjes

Hoi, ik ben BignBrown

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Den Haag
  • leeftijd: 38

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Nou, ik ben dus Calvin! Ik ben een sportieve, reislustige versa en hou ervan nieuwe dingen te ontdekken. Dat is in het dagelijks leven, maar ook op vakantie en ja, ook zeker op seksueel gebied. Ik sta voor erg veel open, ben altijd bereid nieuwe dingen te ontdekken en hou van praten. Ik kan uren over mijn interesses praten, maar het maakt het veel leuker als jij diezelfde interesses met mij deelt natuurlijk! Hopelijk stuur je mij een berichtje, zodat we kunnen kijken of het klikt?

Plaats een reactie