Man zoekt man in Amsterdam voor seks

Hoi, ik ben boeiendxxx

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Amsterdam
  • leeftijd: 51

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Ik ben een spannende man, die ook van veel spanning houd, ik ben dan ook wel eens onderdanig, maar kan ook dominant zijn. Dus als je onderdanig bent of dominant, dan zouden we ook nog een mooi spel kunnen spelen samen. Ik hou niet van het hele harde SM, pis en andere extreme seks, maar verder wil ik wel genieten. Rol spellen Vind ik ook heel leuk om samen te doen. Ben je in om iets spannends te doen, en is niets je te gek, ben je discreet, en kun je een ander met respect behandelen, dan ben je hier aan het goede adres en dan kunnen we elkaar snel spreken.

Plaats een reactie