Man zoekt man in Tiel

Hoi, ik ben Joey

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Tiel
  • leeftijd: 32

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Hee leuke dames op de site! Ik ben dus Joey,een man met veel humor. Misschien soms een beetje gek, maar wel op een positieve manier hoor! Laat ik het zo zeggen dat ik weet wanneer ik serieus moet zijn, en dan kan ik ook echt luisteren en zo nodig advies geven, en wanneer ik grappen mag maken en me niet zo serieus hoef te gedragen. Verder ben ik auto monteur, en hoop ooit mijn eigen garage op te kunnen zetten. Ik woon op mezelf samen met mijn ontzettend lieve hond Kelly en dat was het denk ik wel! Je mag me natuurlijk altijd vragen stellen en ja, dan zal ik ze eerlijk beantwoorden.

Plaats een reactie