Neuk jij mij als eerste

Hoi, ik ben Tristan

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Arnhem
  • leeftijd: 28

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Hoi leuke mannen, mijn naam is Tristan. Ik ben van beroep sportleraar en daarnaast veel in de sportschool te vinden. Ik heb een goed afgetraind lichaam en over vrouwelijke aandacht niks te klagen. Helaas voor hen heb ik ontdekt dat ik op mannen val. Ik ben voor veel in en zowel actief als passief. Alleen ben ik nog nooit geneukt en zou dat weleens willen ervaren. Ik zoek een leuke vent voor een geil sekscontact die mij wil laten ontdekken hoe het voelt om een pik in mijn anus te krijgen. Liefst dus niet al te groot geschapen. Leeftijd of uiterlijk hoeft geen probleem te zijn.

Plaats een reactie