Nog niet zo ervaren man zoekt gay seks

Hoi, ik ben Mickydicky

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Badhoevedorp
  • leeftijd: 27

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Ik Mick, ben op zoek naar een leuke vriend om alle geneugtes te leren ontdekken van het samenzijn met een man. Nog niet zo ervaren dus, maar wel heel leergierig en heb zelf ook veel te bieden. Nog niet zo lang geleden uit de kast gekomen, maar wel vanaf jongs af aan bewust dat ik me meer tot mannen aangetrokken voelde. Ik ben op zoek naar een niet al te groot geschapen man, ben zelf maar tenger gebouwd, die lief en teder is samen met mij wil genieten. Leeftijd onbelangrijk. Spreek en zie ik je snel? Groet Mick

Plaats een reactie