Nog steeds alleen en opzoek

Hoi, ik ben VinnieBreda

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Breda
  • leeftijd: 38

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Ik ga veel uit, en kom veel mannen tegen maar toch ben ik nog steeds alleen. Natuurlijk zullen dan veel mannen onder ons zeggen dat is vreemd, maar dat is toch ook weer niet zo, want voor een avond dat is inderdaad niet zo moeilijk, maar echt iemand voor vaker, of misschien wel een relatie mee opbouwen dat is toch echt wel moeilijker. Ik dus versa man ben op zoek naar versa man die vaker wil afspreken dan enkele keer en misschien als het klikt wel open staat voor meer. Ik wacht op jullie. Liefst en tot snel Vinnie

Plaats een reactie