Onervaren man zoekt ervaren man Breda

Hoi, ik ben Daan463

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Breda
  • leeftijd: 32

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Nog maar pas uit de kast en nog geen succesvolle dates en sekservaringen gehad met mannen, begin nu wel erg nieuwsgierig te worden naar hoe dat allemaal gaat! Hier in de omgeving tot nu toe weinig gevonden dus via hier eens een poging wagen! Ik ben dus net uit de kast en wil graag ervaringen op doen. Ik ben nog een heel groentje en nog fijn maagd, vind het allemaal heerlijk om te ontdekken en hoop hier een lekkere vent te vinden die van mijn sterretje een rondje wil maken!

Plaats een reactie