oudere man in Arnhem gezocht

Hoi, ik ben Nu_of_Nooit39

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Arnhem
  • leeftijd: 41

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Nu moet ik het maar gaan proberen anders denk ik dat ik het niet meer ga doen, want ik vind het wel zo spannend om dit te doen, maar anders kom ik wel misschien nooit aan een man. Ik val wel een beetje op wat oudere mannen, maar dat houd niet in dat jongere mannen niet mag reageren hoor, want ook dat kan zo maar klikken. Ik hou wel een beetje van soft sm, maar niet van extreme dingen. Hygiƫne is voor mij een must. Ik ben heel discreet, en heb natuurlijk respect en verwacht dat dan ook wel. Wat denk je gaan we de avontuur samen beleven?

Plaats een reactie