Over ons

Online gay mannen ontmoeten

Er zijn een hele hoop manieren om mannen te ontmoeten. Ons tijdperk biedt ook aan om online elkaar te kunnen ontmoeten. Voor veel hetero mensen gaat het vaak een stuk makkelijker, dan voor iemand die gay is. Dit is natuurlijk niet echt eerlijk.
Hetero mensen vinden elkaar vaak in de club. Er zijn natuurlijk ook gayclubs, maar wel een stuk minder. Dit is de reden dat veel mannen ervoor kiezen om online gay mannen te ontmoeten.

Op deze manier hoeft iemand ook niet per se heel dicht bij te wonen en je weet zeker dat iemand gay is. Je loopt dus een stuk minder snel een blauwtje. Het feit dat je elkaar kunt beoordelen door middel van een profiel, hoef je dus niet met iemand in contact te komen die je helemaal niet ziet zitten.
Datingsites zijn ideaal voor gay mannen die andere gay mannen zoeken. Er zijn een hele hoop opties die je kunt vinden in de apps van datingsites. Zo kun je de afstand is stellen en kun je bepalen hoe oud iemand ongeveer mag zijn. Zo krijg je alles naar je wens en wie wil dat nou niet?
Dan is het natuurlijk nog wel de vraag of het wel handig is om een datingsite te gebruiken om iemand te vinden. Is het wel ideaal voor iedereen of is het maar voor een bepaalde doelgroep? In dit artikel vertel ik alles over ons.

Zijn wij betrouwbaar?

Deze vraag krijgen we natuurlijk heel erg vaak. We zijn een datingsite, maar zijn jullie gegevens eigenlijk wel allemaal veilig bij ons?
Ik zal even alle roddels en alle onwaarheden uit de wereld halen. Wij zijn zeker wel betrouwbaar. Er worden geen gegevens doorgegeven aan derde partijen en niemand weet dat je op de datingsite zal zitten.

Wij hebben een algemene voorwaarde, waar alles in beschreven staat. Er zijn uiteraard veel mensen die deze voorwaarde niet lezen. In de voorwaarde staan een hele hoop dingen uitgelegd. Ook het feit dat wij uitsluitend voor je eigen gebruik je gegevens bewaren. Je maakt een account bij ons aan waar je gegevens in zullen staan, om voor jou de perfecte matches te vinden. Zonder deze gegevens kunnen wij dit niet.

De gegevens worden opgeslagen onder jouw naam. Zodra je besluit dat je geen account meer wilt, verwijderen ook alle gegevens die wij van jou hebben. Er worden dus geen gegevens door gespeeld en het staat ook al zeker niet op het internet.

Als mensen ons gegevens toevertrouwen, willen wij hier ook zeker geen misbruik van maken. Het is van belang dat onze gebruikers ons kunnen vertrouwen en dat er geen verdere rare dingen met hun gegevens gebeurt.

Naast het feit dat wij eventueel de gegevens van onze gebruikers zouden kunnen doorgegeven, wat wij uiteraard niet doen, is het ook nog de vraag wat andere gebruikers allemaal van je kunnen zien. Op de datingsite kun je aanvinken wat jij wilt dat andere gebruikers van jou kunnen zien. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat jij geen email adres in beeld wilt hebben. Dit kun je dan gewoon uitzetten. Dit zal geen probleem zijn.

Het enige wat andere gebruikers zeker weten kunnen als jullie een match hebben, is met elkaar kunnen chatten. Voor de rest zijn er maar weinig dingen die je kunt zien van de andere gebruiker, tenzij de andere gebruiker dit zeker weten wil.

Voor wie zijn wij bedoeld?

Het is natuurlijk zeker dat deze datingsite niet voor hetero personen is gemaakt. Het is echt gemaakt voor mannen die gay zijn. Dan is het wel de vraag of er nog verdere dingen zijn waar je aan moet voldoen. Moet je bijvoorbeeld bij een doelgroep horen.

Onze datingsite kun je instellen zoals jij zelf wil, bijvoorbeeld de leeftijd. Het is dan ook niet nodig om ergens aan te moeten voldoen. Het enige waar je wel aan moet voldoen is dat je 18 jaar of ouder bent. Dit is dan ook bij de meeste datingsite het geval.

De doelgroep van onze site is heel erg ruim. Er zitten mensen van de leeftijd van 18 tot misschien wel 70 jaar of ouder. Zo blijft het aanbod van mannen dus heel erg divers. Alles is mogelijk. Je kunt de leeftijd tenslotte zelf invullen, dus jouw wens is ons bevel.

Het is verder wel van belang dat je een juist profiel maakt. Het is net de bedoeling dat er nepaccounts worden gemaakt. Zo zijn er bijvoorbeeld mannen die een foto van iemand anders gebruiken. Bij ons is eerlijkheid wel zeker belangrijk. Wij zijn eerlijk tegenover onze gebruikers. Wij vinden dan belangrijk dat de gebruikers na elkaar toe ook zeker eerlijk tegen elkaar staan.

Is de datingsite moeilijk om te gebruiken?

Het is wel handig om te weten of onze datingsite heel moeilijk om te gebruiken is. Het kan natuurlijk wel voor elke doelgroep zijn, maar dat betekent niet dat iedereen er mee over weg kan. Iemand van 18 denkt natuurlijk meer over sites, dan iemand van 50.

Het voordeel aan onze site is dat het heel erg makkelijk te gebruiken is. Alles staan helemaal uitgelegd en er zijn vele opties die je kunt gebruiken, maar deze opties zijn niet verplicht om te gebruiken.

Alles wordt stap voor stap uitgelegd en op de juiste volgorde. Het is dus voor geen enkele leeftijd moeilijk om de datingsite te gebruiken. Verder is het ook mogelijk om verschillende opties uit te zetten, waardoor het allemaal weer een tikkeltje makkelijker wordt om te gebruiken.

Er is van alles mogelijk met onze datingsite. Voor iedereen is het zeker weten toegankelijk. Dit is ideaal voor alle gay mannen. Alle mannen die graag een date willen, krijgen uiteindelijk hun date die ze graag willen. Vele andere datingsite zijn alleen voor hetero’s, daarom is die van ons zo ideaal. Zo krijgen ook mannen die gay zijn eindelijk een kans om de liefde van hun leven te vinden. Iedereen verdient tenslotte een kans om hun ware liefde te vinden. Dit kan allemaal waar worden met onze datingsite. Wie wil dit nou niet?