Serieuze relatie gezocht in Ede

Hoi, ik ben Jaimz

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Ede
  • leeftijd: 33

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Even iets in het kort over mijzelf. Ik ben een spontane en zorgzame jongen. Heb vele hobby’s maar ben over het algemeen het drukst met de fitness. Verder ga ik graag ergens wat drinken en dan het liefst op een terrasje in de zon. In de winter gezellig bij de open haard zitten met een glaasje wijn is ook fijn. Gesprek serieus of lekker maf is voor mij geen probleem. Ik zoek een leuke man om wat mee op te bouwen. Leeftijd maakt me niet zo uit als je ook maar van reizen en sportief zijn houd!

Plaats een reactie