Verzorgde man zoekt partner in Amsterdam

Hoi, ik ben lievesexyman

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Amsterdam
  • leeftijd: 34

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Deze lieve man is op zoek naar een andere lieve man die ook naar genegenheid op zoek is. Ik wil je graag verwennen, maar zal ook wel een keer samen met je naar een film willen of een drankje ergens gaan doen. Ik hoef niet meteen een relatie want daar wil ik het nog even rustig mee aan doen, maar zal wel regelmatig tijd met elkaar willen doorbrengen met elkaar. Ik zorg goed voor mijn lichaam en ben dus wel fit, en zal dan wel zorgen dat je niets te kort komt.

Plaats een reactie