Vrolijke man zoekt partner in Haarlem

Hoi, ik ben NotThatPerson

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Haarlem
  • leeftijd: 40

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Eey! Nou ik ben dus Samuel, zou het leuk vinden als je mij een berichtje stuurt als je mijn profiel gelezen hebt. Ik heb wat vragen, zie het als een test om te zien wat voor een persoon je bent! Als wij samen op het strand zouden zijn, zou je het dan aandurven als ik je zou pijpen daar? Lekker diep tot ver achterin mijn keel als je dat wilt. En stel wij lopen samen door de stad, ik wil in een winkel wat kleding checken en ik vraag je wat te brengen naar mijn pashokje. Als ik je dan naar binnen trek, wat doe je dan?

Plaats een reactie