Vul jij deze bottom op

Hoi, ik ben BBCbttm

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Amsterdam
  • leeftijd: 26

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Hallo ik ben een leuke jonge man en ik ben op zoek naar leuke mannen. Doordat ik zo weinig tijd voor me zelf neem kom ik maar geen leuke man tegen, want ik studeer nog, en daarnaast heb ik nog een baantje. Maar gelukkig heb ik ook nog het gevoel dat ik nog wel iets meer wil, en dat is samen genieten met een man. Ik ben volledig uit de kast, en heb wel een klein beetje ervaring maar nog niet zo heel veel, maar dat kan natuurlijk altijd nog komen. Ik denk dat ik een Bottom ben en neigt naar versa. Ik hoop je snel te mogen leren kennen.

Plaats een reactie