Zelfverzekerde man in Vlaardingen gezocht

Hoi, ik ben Neuklover45

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Vlaardingen
  • leeftijd: 28

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Al tijden uit de kast maar nog nooit een fijne lekkere man kunnen vinden, ik geil op lekkere mannen die zelfverzekerd zijn. Ik sta voor alles open, extreem. sm, bondage noem maar op, vind alles lekker en wil alles proberen! Of je maagd bent of ervaren maakt me niet uit, zolang je maar zelfverzekerd bent en van je eigen lichaam houd. Ik studeer op het moment aan de opleiding management en werk als assistent bedrijfsleider en na mijn opleiding wil ik graag helemaal bedrijfsleider worden van een zaak.

Plaats een reactie