Zin in een afspraakje in Rotterdam

Hoi, ik ben Marcelbrand

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Rotterdam
  • leeftijd: 46

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Hoi ik ben benieuwd wat ik hier van mannen kan vinden. Ben al weer een tijdje single, vind vrouwen absoluut niet aantrekkelijk. Daarom ben ik al jaren gay en wil ik gewoon weer iemand vasthouden op de bank als ik terug ben van het werk. Zoek jij hetzelfde als mij? Ik ben wel single en hoop dat jij met mij een mooie toekomst ziet. Kan ik er vanuit gaan dat wij snel meer aan elkaar gaan vertellen onder het genot van een lekker drankje? Of blijf je dan gelijk stiekem een nachtje over om de romantische kantjes te ontdekken?

Plaats een reactie